Work Experience

Education & Training

  • Ph.D. ..

    -

    -

  • Master...

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ

    YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ

  • Bachelor...

    GIDA MÜHENDİSLİĞİ

    Yakın Doğu Üniversitesi

Honors, Awards and Grants

Research Projects

Filter by type:

Sort by year:

Currrent Teaching

Teaching History

  • 2019 BAHAR

    PRINCIPLES OF NUTRITION

    -

  • 2016 BAHAR

    MEAT TECHNOLOGY

    Öğrencilerin etin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve histolojik özellikleri, kesim sonrası dönemde oluşan biyokimyasal reaksiyonlar, etin dayanıklılığının arttırılması, bazı et ürünlerinin üretim teknolojisi gibi konularda temel bilgiler edinmesi.

  • 2018 BAHAR

    MEAT TECHNOLOGY

    Öğrencilerin etin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve histolojik özellikleri, kesim sonrası dönemde oluşan biyokimyasal reaksiyonlar, etin dayanıklılığının arttırılması, bazı et ürünlerinin üretim teknolojisi gibi konularda temel bilgiler edinmesi.

  • 2016 GÜZ

    MEAT TECHNOLOGY

    Öğrencilerin etin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve histolojik özellikleri, kesim sonrası dönemde oluşan biyokimyasal reaksiyonlar, etin dayanıklılığının arttırılması, bazı et ürünlerinin üretim teknolojisi gibi konularda temel bilgiler edinmesi.

  • 2019 BAHAR

    FOOD LEGISLATION

    Encourage to read beyond the scope

  • 2017 BAHAR

    QUALITY CONTROL IN F.E.

    ,

  • 2017 GÜZ

    QUALITY CONTROL IN F.E.

    ,

  • 2018 GÜZ

    QUALITY CONTROL IN F.E.

    ,

  • 2018 GÜZ

    FOOD LEGISLATION

    -

  • 2019 GÜZ

    FOOD LEGISLATION

    -

  • 2017 GÜZ

    INTRODUCTION TO FOOD ENGINEERING

    .

  • 2018 GÜZ

    INTRODUCTION TO FOOD ENGINEERING

    .

  • 2018 BAHAR

    -

  • 2018 GÜZ

    -

  • 2019 GÜZ

    -

  • 2017 GÜZ

    INT. TO FOOD ENG.

    -

  • 2018 GÜZ

    INT. TO FOOD ENG.

    -

  • 2016 BAHAR

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2017 BAHAR

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2018 BAHAR

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2019 BAHAR

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2016 GÜZ

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2017 GÜZ

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2019 GÜZ

    PLANT SANITATION

    Gıda hijyeni ve ilkeleri konusunda bilgi sahibi olması

  • 2018 BAHAR

    MEAT TECHNOLOGY

    To give fundamental information about physical, chemical, microbiological and histological aspects of meat, biochemical reactions during post mortal phase, meat preservation methods, technology of some meat product.

  • 2016 GÜZ

    MEAT TECHNOLOGY

    To give fundamental information about physical, chemical, microbiological and histological aspects of meat, biochemical reactions during post mortal phase, meat preservation methods, technology of some meat product.

  • 2016 BAHAR

    PLANT SANITATION

    To develop knowledge of the further principles of food hygiene

  • 2018 BAHAR

    PLANT SANITATION

    To develop knowledge of the further principles of food hygiene

  • 2019 BAHAR

    PLANT SANITATION

    To develop knowledge of the further principles of food hygiene

  • 2016 GÜZ

    PLANT SANITATION

    To develop knowledge of the further principles of food hygiene

  • 2019 GÜZ

    PLANT SANITATION

    To develop knowledge of the further principles of food hygiene

  • 2019 BAHAR

    PRINCIPLES OF NUTRITION

    -

  • 2018 BAHAR

    SEAFOOD PRODUCTS TECHNOLOGY

    -

At My Office