Work Experience

Education & Training

  • Ph.D. ..

    -

    -

  • Master...

    -

    -

  • Bachelor...

    -

    -

Honors, Awards and Grants

Research Projects

Filter by type:

Sort by year:

Currrent Teaching

  • 2019 YAZ

    BISCUIT TECHNOLOGY

    .

Teaching History

  • 2018 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY AND ANALYSES I

    .

  • 2019 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY AND ANALYSES I

    .

  • 2018 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY AND ANALYSES II

    -

  • 2019 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY AND ANALYSES II

    -

  • 2019 BAHAR

    FOOD PROCESSING

    .

  • 2019 BAHAR

    RELATIONSHIP BETWEEN FOOD PROCESSING METHODS AND NUTRITION

    .

  • 2019 GÜZ

    PRINCIPLES OF NUTRITION

    -

  • 2018 GÜZ

    BIOCHEMISTRY

    .

  • 2019 GÜZ

    BIOCHEMISTRY

    .

  • 2018 GÜZ

    BIOCHEMISTRY

    .

  • 2019 GÜZ

    BIOCHEMISTRY

    .

  • 2018 YAZ

    FUNCTIONAL FOODS

  • 2018 YAZ

    FUNCTIONAL FOODS

    .

  • 2018 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY I

    .

  • 2019 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY I

    .

  • 2018 YAZ

    FOOD CHEMISTRY I

    .

  • 2018 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY II

    ,

  • 2019 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY II

    ,

  • 2019 BAHAR

    FOOD MICROBIOLOGY

    -

  • 2018 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY I

    .

  • 2019 GÜZ

    FOOD CHEMISTRY I

    .

  • 2018 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY II

    ,

  • 2019 BAHAR

    FOOD CHEMISTRY II

    ,

  • 2019 BAHAR

    FOOD MICROBIOLOGY

    • Bu dersin amacı öğrencilere gıdalarda bulunan mikroorganizmaların önemi (bulaşma kaynakları, gıda kaynaklı bakteriler, küfler, mayalar, virüsler ve parazitler), gıdalarda mikroorganizma gelişimini etkileyen iç ve dış faktörler, indikatör mikroorganizmalar, değişik gıdalarda görülen mikrobiyal bulaşma ve bozulmalar, gıdalarda kaynaklı hastalıklar ve gıda koruma yöntemleri gibi gıda mikrobiyolojisinin temel bilgilerinin verilmesidir.

  • 2018 BAHAR

    BIOCHEMICAL CHANGES IN FOODS

    .

  • 2019 BAHAR

    THESIS

    w

At My Office